GIADA представя мини PC-то без вентилатор F110D

image

GIADA, лидер в производството на мини PC-та, вградени системи и експерт в сървърите за малки и средни предприятия, с гордост представя енергийно ефективния мини компютър F110D. Той е малък, без вентилатор, с висока производителност и оборудван с най-новите Intel Celeron процесори. Липсата на активно охлаждане, го прави идеален за домашния офис, студио или малкия бизнес. Изключително тихото мини PC е специално предназначено за използване в среди, изискващи ниско ниво на шум и приложения неизискващи постоянно наблюдение. Болниците, банките, цифровите табла и промишлени заводи са идеалните работните места, подходящи за това здраво PC с ниска консумация на енергия.
F110D разполага с грапаво екструдирано шаси подобно на радиатор. Общият размер е доста компактен, 190 х 149 х 26мм, чудесно решение за ситуации изискващи „спестяване на място“. Дизайнът без вентилатори означава, че няма шум. От клиентите също така не се изисква постоянно да проверяват работоспособността на въртящите елементи, които могат да доведат до повреда на цялото устройство, когато не се поддържат. Има и по-ниска консумация на енергия, което означава повече пари в джоба Ви и по-малки сметки за електричество.
Това компактно мини PC се предлага с два различни процесори за два различни модела- F110D-BB000 разполага Intel Celeron N2807, макс. TDP 4.3W, докато F110D-BD000 е с Intel Celeron J1900, макс. TDP 10W. Той е оборудван с 4 GB DDR3 оперативна памет (8 GB, 16 GB са опции), и 2,5-инчов SATA II HDD или mSATA SSD II. Има и два празни мини-PCIe разширителни слота: единия, който е в цял размер, и другия, на половин размер.
Новият мини-компютър има също така един USB 3.0 порт отпред, четири допълнителни USB 2.0 порта на гърба, както и два Display порта, видео порт DVI-I, е-SATA, аудио изход и други. Инсталиран е също така четец на карти 4-в-1, който поддържа всички формати карти памет.
За клиенти, които изберат опция безжична N мрежова карта, на задния панел ще има и допълнителна антена. За свързване в мрежата, Ethernet контролера и Bluetooth модула са предварително инсталиран в мини компютъра.
Системите са съвместими с Microsoft Windows 7, 8. 1 и Linux.