Uniview постигна 8-ма позиция на световния пазар за видеонаблюдение и видеоконтрол

image

Според доставчикът на професионална бизнес информация IHS Inc., през 2015 година Uniview постига осма позиция по големина на пазарен дял в световен мащаб в сферата на производството и продажбата на оборудване за видеонаблюдение. През 2014 година компанията е била на 12-та позиция и това е първият път, в който Uniview е сред световните Топ 10. В сравнение с 2014 г., пазарният дял Uniview се е увеличил до 1,8% от 1,3%. На пазара в Китай, Uniview запазва 3-тата си позиция.
Uniview се фокусира върху IP решения за видеонаблюдение, още откакто е създадена през 2011 г., и заема важно място в няколко сегмента за IP видеооборудване. По отношение на камерите за сигурност на мрежата, Uniview е No.7, спрямо No.9 за 2014г. За видеоенкодери, пазарният дял се увеличава с 0.9% до No.4. Това е и първият път, при който Uniview VMS продуктите са подредени на 7-ма позиция на световния пазар.
Ximen Yan, вицепрезидентът на Uniview казва: „2015 г. е 4-та година, откакто е основана Uniview. Темпът на нарастване спрямо миналата година се е увеличил 2.1 пъти. До края на декември 2015 г., продуктите Uniview се продаваха в повече от 80 страни. Що се отнася до иновациите, нашите cloud computing и big data технологии са се доказали от практиката в Китай. В следващите пет години, ние имаме желанието за движение напред не само в списъка с пазарните дялове, но също така и в изграждането на по-безопасен и по-добър свят.“
Uniview има пълни продуктови линии за IP видеонаблюдение, включително IP камери, NVR, енкодери, декодери, клиентски софтуер и приложения, които обхващат различни пазари, включително търговия на дребно, строителство, промишленост, образование и др. Uniview има за цел да се превърне в световен лидер в индустрията за видеонаблюдение, като се стреми да изгради по-безопасен свят чрез предоставяне на професионални, надеждни и авангардни продукти и услуги.