Mercusys® пуска в България първата си Whole Home Mesh Wi-Fi система AC1200, Halo S12 за пълно покритие на целия дом

image

Mercusys®, компания, специализирана в доставката на най-важните устройства, които формират основата на съвременната онлайн свързаност, пуска в продажба на българския пазар своята първа Whole Home Mesh Wi-Fi система AC1200, Halo S12 (2-Pack).


Безпроблемната Wi-Fi връзка е от съществено значение за потребителите, когато гледат любими филми, играят онлайн игри или използват смарт устройства. Mesh системата Halo S12 (2-Pack) използва мощността на два отделни модула AC1200, осигуряващи стабилно и разширено покритие до 260 м2. С Halo S12 потребителите ще се радват на непрекъсната защитена връзка във всяка стая, без да се налага да променят работната мрежа или да нулират своя рутер.


Безпроблемна Wi-Fi връзка във всеки ъгъл на дома или вилата, по всяко време


В наши дни, Интернет връзката е от съществено значение за повечето ежедневни дейности на съвременния човек. Необходимостта от Wi-Fi покритие във всяка стая на дома, както и високите скорости на трансфер са задължителни фактори за повечето потребители. Halo S12, с технологията Mercusys Mesh, отговаря на всички тези нужди и работи като уникална система, способна да гарантира силен Wi-Fi сигнал навсякъде у дома. Системата е в състояние да покрие големи площи, а при необходимост, покритието може да бъде разширено по всяко време, само чрез добавяне на нови Halo модул.


Seamless Roaming – повече сигурност във всеки аспект


Интелигентните устройства, свързани към Мesh системата Halo S12, доставят възможно най-силния възможен сигнал и капацитет за предаване на данни. Дори когато потребителят е в движение, Wi-Fi връзката остава стабилна, без прекъсване и без забавяне, за да осигури безпроблемна игра за геймърите или качествени видеоконференции за всички, които работят от комфорта на собствения си дом.


Непрекъснато забавление от всяко устройство


AC1200 производителността (867 Mbps в честотната лента от 5GHz и 300 Mbps в тази от 2.4GHz) превръща Halo S12 в мощна Мesh система, с мрежови скорости три пъти по-бързи в сравнение със скоростите постигани с рутерите от предишното поколение, благодарение на безжичната технология 802.11ac, която трансформира Halo модулите в устройства, способни да поддържат свързани телефони, компютри, таблети и други IoT устройства, работещи с пълен капацитет.


Функцията Self-Healing, за най-доброто онлайн изживяване


Ако при един от Halo модулите възникне проблем, който възпрепятства оптималната му работа, системата автоматично пренасочва данните към най-близкия модул, за да предостави на потребителите безпроблемно изживяване, без да забавя скоростта на трансфер.


Бързо и лесно разширяване за още по-голямо покритие


Mesh системата Halo S12 е налична на пазара във вариант с два модула (2 Pack), но всички модели Halo работят перфектно заедно, така че за допълнително разширяване на връзката е необходимо само да добавите още една система.