Кабел Dahua, 4P PVC UTP, cat. 5e, 305м, бял


Артикулен номер

PFM920I-5EUN

Описание


Характеристики

  • Conductor: OFC(oxygen free copper)
  • Insulation: HDPE
  • Jacket: PVC
  • Color: White
  • Length: 305m (1000.66ft)