• Кои сме ние?

  Ланком България е частна компания за доставка на едро и поддръжка на висококачествено комуникационно, периферно и компютърно оборудване. Компанията предлага продукти на световни лидери в ИТ сектора като ZTE, Ubiquiti, MikroTik, TP-LINK, AEG, ZyXEL, Kyocera и др., както и собствената си марка SeaMAX за медни и оптични кабели, MID устройства и компоненти. На тяхна база Ланком България предоставя завършени продуктови линии, отговарящи напълно на специфичните изисквания на всеки клиент. Ланком България е дългогодишен доставчик и партньор на стотици български малки, средни и големи компании, както и други организации.


 • Визия

  Иновативните комуникационни и компютърни продукти могат да повишат значително ефективността на българските фирми, позволявайки им да се конкурират успешно в страната и чужбина. Целта на Ланком България е да предостави на българския бизнес оптималната комбинация от такива технологични решения, при най-добро съотношение между цена и качество.


 • Мисия

  Мисията ни е да спомагаме за развитието на нашите клиенти, залагайки на висококачествени технологични продукти и използвайки иновациите, но не самоцелно, а в отговор на техните специфични изисквания.


 • Успехи

  Основана през ноември 2004 г., Ланком България днес е добре разпознаваема от българския бизнес като надежден доставчик на качествени високотехнологични продукти. За кратко време компанията беше включена сред 30-те най-големи ИТ фирми на пазара и е един от 5-те най-големи дистрибутори, според класацията на IDG за 2014 година.


 • Какво ще спечелите, ако изберете нас?

  Успешното развитие на Ланком България се дължи на няколко ключови фактора:

  • силен фокус върху специфичните изисквания и необходимост на всеки клиент;
  • висококвалифициран екип от специалисти, в чието развитие инвестираме постоянно;
  • активната ни работа при избора на продукти и решения;
  • готовност да реагираме в кратки срокове на пазарните промени;
  • съчетаване на изпитани и надежни продукти с някой от най-иновативните технологии;
  • надежни партньори, които са сред лидерите в своите области.

   

  Важни принципи в работата на Ланком България са предлагането на завършени линии от продукти с високо качество и гарантиран произход, в комбинация с компетентно и качествено обслужване. Убедени сме, че качеството не означава непременно високи цени, а може лесно да бъде постигнато по пътя на иновацията и оптимизирането на фирмената дейност.

  Ланком България се стреми да предоставя високи технологии на конкурентни и гъвкави цени, в съчетание с атрактивни промоции и търговски програми, както и кредитни линии, които правят нашите продукти още по-достъпни за потребителите.

  Други ключови елементи от стратегията ни са бързата доставка продуктите ни до клиента, поддържането на оптимални складови наличности, както и провеждането на семинари и обучения за нашите партньори. Ръководим се от принципите за лоялност и откритост в отношенията с клиентите и непрекъснато усъвършенстване на нашия екип.


 • Клиенти

  Клиенти на Ланком България са някой от най-големите ИТ фирми: дилъри, системни интегратори, търговски вериги, корпоративни доставчици на ИТ оборудване и услуги на територията на Република България.